Οι 50 πρώτες καταχωρήσεις δωρεάν - Πληρώνετε 1 φορά και όχι κάθε μηνά ή χρόνο - Στείλτε την καταχώρηση σας και εμείς απλός θα την αντιγράψουμε στο e-mail (avenuefashion@windowslive.com) (με τιτλο e-diafimisou και το ονομα σας)

Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2010

BOHEMIANS HOUSE (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ)


Το ‘’Bohemians House’’ δεν είναι ένα απλό μπαρ. Είναι ένα μπαρ λίγο από όλα.

Ένα mix and match bar σε φιλοσοφία και ατμόσφαιρα! Βρίσκεται πολύ κοντά στο down town της πόλης, τρία με τέσσερα λεπτά με τα πόδια, δίπλα στα παραδοσιακά λαδάδικα και στο ‘City της Θεσσαλονίκης – εκεί όπου βρίσκονται κεντρικά γραφεία τραπεζών, το Χρηματιστήριο Θεσσαλονίκης, το Λιμεναρχείο, ναυτιλιακές εταιρίες αλλά και η πανέμορφη παραλία και το λιμάνι.

Είναι ένα διώροφο νεοκλασικό όπου το ισόγειο θυμίζει υπερσύγχρονο καφέ μπαρ πόλης ενώ στο πρώτο όροφο υπάρχει μια πολύ cosy αίθουσα, ‘ private party room για ιδιαίτερες βραδιές φίλων ή συνεργατών, με αντίστοιχη μουσική και πιο περίτεχνο στυλ.

Το ‘’Bohemians House’’ εξυπηρετεί τους καθημερινούς θεριακλήδες πελάτες του – που οι περισσότεροι εξ αυτών είναι δικηγόροι, τραπεζικοί, χρηματιστές παραδίδοντας … art καφέ, με ποδήλατα! Για τους πελάτες δε που επιλέγουν να απολαύσουν τον καφέ ή το ποτό τους στο χώρο μας, αυτοί μπορούν να διαβάσουν την εφημερίδα τους , να ενημερωθούν για τα καλλιτεχνικά δρώμενα της πόλης ή να σερφάρουν στο διαδίκτυο για δουλειά ή κοινωνικοποίηση, αφού υπάρχει free wi fi! Από πολύ νωρίς το πρωί μέχρι το απόγευμα υπάρχει μπουφές για express breakfast αλλά και για ένα ελαφρύ brunch.

Τα δε βράδια όμως μεταλλάσσεται σε αυθεντικό urban bar με μουσικές ανάμεσα σε commercial alternative new rock μέχρι λονδρέζικου pop funk!

Η μουσική που παίζεται στο ‘’Bohemians House’’ είναι τόσο για να σε ‘ταξιδεύει’ αλλά και για να σε χορεύει ! Κάθε Παρασκευή και Σάββατο το bohemians γίνεται και …after! Στο τέλος, ο πελάτης μπορεί να διαλέξει κάποιο από τα επίκαιρα postcards και να στείλει το δικό του προσωπικό μήνυμα στον ή στην αγαπημένη του. Αξίζει να θυμόμαστε όλους τους τρόπους επικοινωνίας... ακόμα και το παραδοσιακό χαρτί και μολύβι!

Για το Bohemians House η ζωή είναι απλή! Το motto που κυριαρχεί είναι και το slogan του:

You may live all your days of your life!

Πληροφορίες για τα events και το όλο στήσιμο του Bohemians House θα βρει κανείς στην ιστοσελίδα www.bohemianshouse.blogspot.com αλλά και στη σελίδα του fc : bohemians house.

Bohemians House,

2310551121, 2310551127

Τσιμισκή – Κατούνη 21 Α

Θεσσαλονίκη

1 σχόλιο:

ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΛΟΥΜΑΚΟΥ είπε...

παρα πολύ καλό! με στυλ και με πολύ καλή εξυπηρέτηση! άσε που είναι και πολύ οικονομικό...
Νόμιζα ότι βρίσκομαι σε νησί!